Jegyvásárlás

Program


11. Ördögkatlan Fesztivál - szponzorbérlet

11. Ördögkatlan Fesztivál - szponzorbérlet

11. Ördögkatlan Fesztivál
2018. július 31. – augusztus 4.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 31. kedd, 10:00

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye.
Lesz tizenegyedik. Sokan kérdezgették, végül is joggal: lesz-e még. Nem törvényszerű a folytatás. Vagy talán mégis. Elkezdtük valaha a magunk kedvére, ám az idő felmutatta, hogy nemcsak magunknak, de sok embernek okozunk vele örömöt, ez már felelősség is.
Folytatni kell. Szokták mondani, „The show must go on!” – mi inkább azt mondjuk: „Mulatságnak lennie kell!”. Mert jó a legjobb produkciókat látni-hallani, felfedezni azokat a műfajokat, amikkel év közben nem találkozunk, de talán még jobb sok jó emberrel együtt múlatni az időt. Tudni azt, hogy ez az öt nap, most majd a 11. Ördögkatlan öt napja a minőség ünnepe lesz. A kultúra minősége és az ember minősége. Találkozunk majd azokkal, akik erre az öt napra jönnek haza, és találkozunk azokkal is, akikkel nap mint nap együtt vagyunk, de az arctalan hétköznapokban nem vesszük észre egymást. Ám itt, a Katlanban 2018 nyarán mindannyian arcot kapunk. Összeér a tekintetünk, és a másik tekintetében meglátjuk önmagunkat is.
És ötnapos boldogságban megéljük majd, hogy Találkozni Jó!

Elővételes Bérlet:
2017.12.31-ig  10.000Ft
2018.04.30-ig  12.000Ft
2018.07.30-ig  14.000Ft

Elővételes Napijegy: 2018.05.01.-2018.07.30-ig    4.200Ft

TÁMOGATÓI HETI BÉRLET: 50.000 FT
-egyedi ajándék a helyszínen, a karszalagot a Katlan irodában vehetik át a vásárlók az ajándékkal együtt - limitált!

10 éves kor alatt minden program ingyenes, a gyerekprogramok és kiállítások pedig mindenkinek ingyenesek!

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!