Jegyvásárlás

Program


25 éves a Budapest Táncszínház - Álomőrző

25 éves a Budapest Táncszínház - Álomőrző

Álomőrző

Budapest Táncszínház

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 22. kedd, 19:00

Doze (Dózis)

Álmaink ködös történetei, és vágyaink a mindennapi éberségében egy állandóan egyensúlyozó világot teremt e két különböző létállapot között. A Dózisban, Jiri olyan világot mutat be, amely az álom határát feszegeti. Nem merülünk el teljesen az álom mélységeiben, egy űrben tartózkodunk, mely tele van meglepetésekkel. Ahogy sodródunk, szunyókálunk, és lassan közeledünk az ébredéshez.

Gloomy Latitudes (Komor Mozgásterek)

A “Komor mozgásterek” egyszerű módját ábrázolja annak, hogyan lehet az ember ellenálló a valósággal szemben.

Megtalálni a szökési lehetőségeket a jelen, múlt és jövő ismeretlen tereibe, számtalan különböző módon.
A legkiválóbb metódus ezen kérdésekről az önmagunkkal való beszélgetés.

Ez lenne az igazi lényege annak, mi történik testünkben, miközben mozgunk, és non-verbális kommunikációt folytatunk önmagunkkal vagy a körülöttünk lévő láthatatlan lényekhez ugyanabban az időben.

A nézőnek így lehetősége nyílik, hogy tanúja legyen és megtapasztalja a világ mozgó társalgását, mely beszél és költeményt formál a mozdulatokból.

Jiří Pokorny 2003-ban csatakozott az NDT2-höz, majd 2006-tól az NDT1 táncosaként folytatta karrierjét. Számos híres koreográfussal dolgozott együtt, mint Jiří Kylián, Paul Lightfoot, Sol Léon, Mats Ek, Chrystal Pite és Ohad Naharin. Emellett koreográfál az NDT2-nél és tanárként dolgozik az NDT Move In Programjában, ahogy a Mediterraneo táncfesztiválon, az olasz Architanz-nál.

Koreográfus: Jiří Pokorny
Fénytechinkus: Loes Schakenbos

Táncosok:
Baumgartner Krisztina
Kiss Tamás
Macskin Zita
Mary Katakura
Sághy Alexandra
Ruzsom Mátyás
Valentin Brunner
Vattai Dzsenifer

 

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!