Jegyvásárlás

Program


A jó, a rossz és a (csúf) COLOS - Pécsi Balett
2

A jó, a rossz és a (csúf) COLOS - Pécsi Balett

Vadnyugati táncbohózat két részben

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 22. szerda, 19:00

Az előadás időtartama: kb. 1 óra 30 perc (egy szünettel)
 
A Pécsi Nyári Színházban óriási sikerrel bemutatott könnyed hangulatú, humoros táncbohózat
 
Előadásunkkal a nagy klasszikus westernfilmek hangulatát felidézve szeretnénk megállítani az időt. A hamisítatlan vadnyugati hangulatot a nagy filmklasszikusok fülbemászó és jól ismert dallamai segítenek megteremteni. Célunk, hogy a mindennapjainkat jellemző őrületes tempót ellenpontozva, a klasszikus westernek nyugalmát, lassúságát és örök igazságait színpadra állítva kizökkentsük a nézőket a hétköznapok rohanásából, és elemeljük őket egy másik idősíkba. A nagy westernek világa, kliséivel, feszültséggel teli nyugalmával és vonzó romantikájával szinte adja magát, hogy táncszínpadon megjelenjen. Szeretnénk, ha mindazok a klasszikus értékek, melyek ezeknek a történeteknek az alappillérei: a barátság, a szerelem, a becsület és a hűség, előadásunk által reflektorfénybe kerülnének és a nézők szívéig hatolnának.
 
- Zágrábi Nemzetközi Szatíra Fesztivál “A zsűri különdíja” 2015
- III. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál “A legjobb koreográfia” díja 2014
 
„Úgy érzem, ez egy jó belépő lehet a balett világába, hiszen egy könnyedebb darabról van szó, továbbá érdekes találkozása a tánc,  és a westerfilmek világának. Szuper kikapcsolódás, klasszikus értékekkel karöltve.”
Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Ajánlatunk


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!