Jegyvásárlás

Program


A MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA, DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. SZÜLETÉSNAPI GÁLAKONCERTJE

A MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA, DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. SZÜLETÉSNAPI GÁLAKONCERTJE

Magyarnóta sztárparádé - egy életre szóló élmény!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 16:00

Minden idők legnagyobb ilyen rendezvénye a MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA! - ráadásul DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. születésnapja és 12 DANKÓ PISTA ÉLETMŰ-DÍJ ÁTADÁSA!

Nyugodtan hozza el gyermekeit, unokáit is, had ismerjék, szeressék meg a magyarnóta színes zenei és érzelmi világát! A Magyarnóta Ünnepnapja minden évben hivatalosan is Dankó Pista születésnapja - amikor találkoznak a magyarnóta szerelmesei - a legnagyobb kedvencekkel, s a tehetséges fiatalabb művészekkel!
Ezen a napon jelenik meg a RAJKÓ ZENEKAR ÚJ CD LEMEZE -  ÉRZELMEK MUZSIKÁJA címmel, mely csak ekkor, itt kedvezményesen vásárolható, s a közreműködök dedikálják azt Önnek!

A látványos rendezvényt a MUSICA HUNGARICA PRODUKCIÓ hozta létre. Ne szalassza el, mert a következőre egy évet várhat...:)

Megvásárolható VIP jegyek extrákkal.

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!