Jegyvásárlás

Program


A revizor
2

A revizor

A Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója.
Gogol zseniális komédiája, A revizor mindig aktuális, szatirikus és groteszk kép a korrupció ördögien álnok rendszeréről, amelyben csak az egyéni érdekek számítanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 6. péntek, 19:00

Egy vidéki kisváros elöljáróságai, képmutató és szánalmas figurái lázas igyekezettel próbálják elfedni a visszaélések, sikkasztások és hazugságok minden nyomát, miután egy jogtalanul felbontott levélből értesülnek a titkos utasítással rendelkező fővárosi revizor érkezéséről. A város vezetői pontosan tudják: saját, jól felfogott érdekük, hogy a vizsgálat idejére helyreállítsák a közrendet, és lekenyerezzék a revizort – persze ehhez meg kell találniuk az inkognitóban érkező, vizsgálódó idegent.

Gyanújuk viszonylag hamar Hlesztakovra, a pétervári fiatalemberre terelődik, aki már jó ideje a város fogadójában tartózkodik. Hlesztakov jelentéktelen kis írnok, minden pénzét eljátszotta kártyán, nem tud hazautazni és számláit sem tudja rendezni. Szolgájával, Oszippal már éheznek, és a küszöböt rágják, ám ekkor váratlanul betoppan hozzájuk a szerencse, hiszen a rettegő tisztviselők elkezdik megvesztegetni. Mindenekelőtt rendezik tartozásait, ajándékokkal halmozzák el, szállást adnak neki, és fogadást szerveznek a tiszteletére. Hlesztakov pedig élvezi a hirtelen jött szerencséjét: mindent elfogad, átvesz, megnéz, meghallgat, örömmel ellátogat bárhova – legyen az iskola, toloncház, kórház, börtön –, ahova a polgármester invitálja, és ahogy kell, nem ígér semmit...

Hang: Keresztes Gábor, Hunyadi Alex

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!