Jegyvásárlás

Program


A Weiss Manfréd család film

A Weiss Manfréd család film

Történelmi dokumentum-film

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 19:00

Mottó: történelmi önismeret nélkül nincs nemzeti identitás

Weiss Manfréd lekvár- és húskonzervek készítésével kezdte a Lövölde téren, s a 20. század elejére, 40.000 alkalmazottjával és modern gépeivel, Európa legnagyobb gyáróriássá nőtte ki magát. A katolizált zsidó Weiss Manfréd család 1890 és l944 között a magyar legfelsőbb úri osztály kivételezett életét élte.

A Weiss Manfréd Művek egyedülálló munkás-jóléti intézkedéseket vezetett be (nyugdíj, kórház, üdülés, munkás-lakónegyedek, stb.). A hitleri idők alatt vagyonukkal az életüket megmentették. Hitler rábólintásával és vagyonuk német kézbe adásával a család Portugáliába menekülhetett. . Ezért aztán a kommunisták a háború után árulókká nyilvánították a családot. Történelem!
(93 perc)

Rendező: Katona Zsuzsa
Operatőr: Dala István
Hangmérnök: Belovári Tibor
Gyártó: Aster Film 2017

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!