Jegyvásárlás

Program


Acélmagnóliák
4

Acélmagnóliák

Robert Harling: Acélmagnóliák

Színjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 12. vasárnap, 15:00

Minden nő tudja és minden férfi sejti, hogy a fodrászüzletben a frizura csaknem mellékes dolog: legalábbis nem kizárólag praktikus okokból járnak oda a hölgyek. Ezeknek az akár régi, besárgult csipkefüggönyös, akár a legújabb dizájn szerint épült helyiségeknek komoly szerepük van a női lélek fejlődésében, megújulásában, épülésében, rehabilitálásában. Hétköznapi pletykák, isteni receptek, háztartási praktikák cserélnek gazdát; ugyanakkor élettörténetek, nehéz sorsok, mélyen őrzött titkok is napvilágot látnak a hajszárítók zúgása, a burák melege alatt. Hat hölgy Oscar-díjas története egy fodrászüzletben, a Ruszt József Stúdió színpadán.

Fordító: Prekop Gabriella
 

 

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!