Jegyvásárlás

Program


Adorján tortája – A Katáng zenekar koncertje
3

Adorján tortája – A Katáng zenekar koncertje

Mesebeli történet két kismanóról, akik elhatározzák, hogy tortát sütnek testvérük, Adorján születésnapjára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 6. kedd, 10:00

A Katáng zenekar 2005-ben, Vácon alakult azzal a céllal, hogy új, sajátos hangzásvilággal szólítsa meg a gyerekeket. Ez, a “katángos” zenei világ több forrásból táplálkozik: magába olvasztja a kelta zene, a magyar népzene és a klasszikus zene elemeit. Az így nyert ötvözet a mesék birodalmát idézi. A hangulat megteremtésében központi szerepet játszik a kelta hárfa állandó jelenléte.

A zenekar kiemelten fontosnak tartja a gyerekközönség animálását, bevonását a zenélésbe, a belső képek fejlesztését a zene által. Ezáltal a gyerek alkotóként vesz részt a koncerteken, a zenét beépíti magába s nem “csak” kívülállóként hallgatja. Ennek köszönhetően minden egyes koncert új kalandot jelenthet számára.

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!