Jegyvásárlás

Program


Anyák napi Operettgála

Anyák napi Operettgála

A Monarchia Operett évek óta nagy sikerrel vendégszerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, az Egri Gárdonyi Géza Színházban, Győrben a Vaskakas Művelődési Központban, Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon, Szekszárdon, stb. valamint határainkon túl Erdélyben, Szlovéniában, Görögországban, Oroszországban, Luxemburgban, stb.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 19:00

Gálánkról röviden:

A Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését - évtizedes hagyományainkat őrizve- alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készült látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellet megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, melynek egységét a világhírű zenék, az egyedi koreográfiák, látványos jelmezek, profi szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa adja.

Idei sztárvendégünk: Esztergályos Cecília

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!