Jegyvásárlás

Program


ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

Az Aranyakkord Kiss Tibi és Vastag Gábor hobbi projektje, olyan „maradék” dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova. Egy dalspájz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 20:30

Első dal az Üzenet van, egy a cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek és az Üzenet nincs c. Quimby-szám folytatása, ám időről-időre Kiss Tibi Facebook-oldalán felbukkannak telefonnal rögzített szerzemények is, elcsíphetjük az éppen születendő dalokat. A duó azonban nemcsak a próbateremnek zenél, hanem meghitt, ülős koncertek képében közös dalaikat és szeretett feldolgozásokat is előadnak.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!