Jegyvásárlás

Program


AZ ÖRDÖG HÁROM ARANYHAJSZÁLA - Pupetta Társulat

AZ ÖRDÖG HÁROM ARANYHAJSZÁLA - Pupetta Társulat

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy falu.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 29. vasárnap, 11:00

A faluban élt egy favágó és a felesége, aki háromszoros mese szépségverseny győztes volt, Csodaországban. Aliznak hívták, de ez most nem az ő története. Odáig fajult a harmónia, hogy fiacskájuk született, aki tiszta anyja volt. Egy csinos asszony már csecsemő korában megjósolta, hogy el fogja venni a király lányát feleségül. Ebből lesz ám a nagy gubanc meg az ördög arany tincses hajában, amit a helyszínen bogozunk ki a kedves, tisztelt, jámbor csimoták s szüleik szeme láttára röpke 39 perc alatt, élő zenével és egy élő zenésszel. Ez nem az Aranyhaj és a nagy gubanc, de majdnem. Végül is mindkettő mese… vagy nem? De!!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!