Jegyvásárlás

Program


Ballada a Senki Fiáról

Ballada a Senki Fiáról

Ballada a senki fiáról - Faludy György versei Földes László Hobo előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 24. csütörtök, 19:00

Ismert és kevésbé ismert Faludy György versek hangzanak majd el énekelve, illetve szavalva Hobo sajátos tolmácsolásában. A „Ballada a senki fiáról” önálló est bizonyára felejthetetlen élmény lesz azoknak, akik részesei lesznek.

Hobo a hetvenes évek végétől énekelt Faludy verseket, melyeket nem vehetett lemezre. Határállomáson, őrbódé és sorompó közelében zajlik az est. Élet és Halál, Magyarország és Európa, Hit és Tagadás, Szerelem és Árulás, Szabadság és Rabság határán. Számvetést látunk és hallunk, egy majdnem százéves ember beszél a szörnyű XX. századról, melyet átélt és túlélt.

Szomorú jövőkép tárul fel a keserű múltból, melyen a hazaszeretet és a magyar költészet szolgálata vezette át Magyarország egyik legnagyobb csavargóját.

Ajánlatunk


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!