Jegyvásárlás

Program


Balogh Béla- Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal(Pszichológiai és ezoterikus sorozat)

Balogh Béla- Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal(Pszichológiai és ezoterikus sorozat)

Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 9. csütörtök, 19:00

Balogh Béla  civil foglalkozását tekintve út- és hídépítő mérnök.Kolozsváron született 1955-ben, és egyetemi tanulmányait is ott végezte. Kezdő mérnökként a határ melletti Nagykárolyba került, és olyan emberrel hozta össze a sors, aki képes volt a telkinéziára, azaz könnyebb tárgyakat meg tudott mozdítani csupán a gondolat erejével. Sőt, mi több, új barátja a hipnózis és a telepátia titkaiba is beavatta. Balogh Béla azonban nem adta fel anyagelvű, mérnöki gondolkodását akkor sem, amikor tapasztalati úton találkozott a materialista világszemléletet cáfoló jelenségekkel. 
Nagykárolyban találkozott élete nagy szerelmével is, akivel három évig határtalan boldogságban élt. A sors és a korábban felépített karmikus adósságok azonban véget vetettek az idilli együttlétnek, és a szerző visszatért Kolozsvárra, ahonnan 1987-ben Svédországba emigrált. 
Továbbra is mérnökként dolgozott, de foglalkozott műfordítással is. Korábbi tapasztalatai és kíváncsisága arra késztették, hogy módszeresen és körültekintően rendszerezni kezdje a rendelkezésre álló kísérleti eredményeket, tudományos elméleteket és bizonyos - halálközeli élményekből származó - beszámolókat. 
Több tudományág eredményeinek (fizika, matematika, orvostudomány, agykutatás, pszichológia, evolúciós elméletek) összevetésével olyan következtetésekre jutott, amelyek lehetővé teszik az anyagelvű világkép és a szellemi eredetű, Isten által teremtett világról alkotott kép közös nevezőre hozását, mégpedig olyan módon, hogy abban mindenki magára ismer, sőt, mindeddig szunnyadó lehetőségeit is felismeri. 
Mindezt a szerző A VÉGSí VALÓSÁG című könyvében írta meg - először svéd nyelven. 
Svédországban találkozott össze Huszár Sándorral, a svédországi Fehér Sas Páholy ezoterikus rend vezetőjével, aki nagyon nagy hatással volt spirituális fejlődésére, és több mint tíz éven át nagy türelemmel tanította, képezte a komolyabb lelki munkára. A Végső valóság című könyvben az első aurafotó Huszár Sándorról készült.
A szerző 1999 nyarán kapott a sorstól még egy esélyt arra, hogy élete nagy szerelmével ismét együtt lehessen. Szíve arra késztette, hogy elhagyja Svédországot, és Budapesten telepedjék le.
Könyvét a rugalmas és nyitott, önálló gondolkodását még őrző magyar olvasóközönség számára valósággal újraírta.

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!