Jegyvásárlás

Program


Bársonyos reggel

Bársonyos reggel

Színmű

Az előadás Neil Labute Some Velvet Morning című 2013-as filmje alapján készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 20. vasárnap, 19:00

A történet szerint Bársony (Fekete Patricia) egy reggelen szembesülni kényszerül egykori szeretőjével, Pállal (Egressy G. Tamás), aki becsönget hozzá, és közli vele: elhagyta a feleségét, és minden ingóságával együtt szeretne beköltözni a lányhoz. Beszélgetni kezdenek a múltról, és egyre több vészterhes, félig elfeledett titokra derül fény: a férfi annak idején erőszakossá és követelőzővé vált, ezért Bársony szakított vele, és azóta a fiával, Krisszel randevúzik. 

LaBute figurái élő, érzékeny, összetett alakok, akiken keresztül fontos, a mindennapjainkat is érdemben befolyásoló kérdésekről tudunk beszélni. Mi különbözteti meg a puszta nemi vágyat a szerelemtől? Hogyan és miért siklanak ki a csodálatosnak és tisztának vélt párkapcsolatok? Hány szintje lehet a szeretetnek és a heves gyűlöletnek férfi és nő között? Mit jelent játszani, illetve honnantól számít az élet egyetlen hatalmas színházi előadásnak?

18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Jegyár: 2000,-

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!