Jegyvásárlás

Program


Betörő az albérlőm
6

Betörő az albérlőm

Graham Linehan: Betörő az albérlőm
(The Ladykillers)
vígjáték két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 11. csütörtök, 19:00

Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás gazember, aki a bandájával együtt egy pénzszállító autó kirablására készül.

Az akció főhadiszállása pedig Mrs. Wilberforce lakása, a mit sem sejtő, kedves idős hölgyé, aki önhibáján kívül veszélybe sodorja a bűntény – és egyúttal a történet – mindenki számára kedvező és megnyugtató befejezését. De így legalább alkalom kínálkozik rá, hogy bizonyítást nyerjen a régi bölcsesség: mindenkiben van valami jó.

A fekete humorral átitatott, lökött karakterektől hemzsegő történet William Rose fejéből pattant ki, az ő 1955-ös forgatókönyve szolgált alapul Graham Linehan színpadi művéhez. A darab londoni bemutatója a
Gielgud Theatre-ben volt 2011 decemberében, ahol hosszú sikerszériát ért meg. A kritikusok kiemelték, hogy ennyi ötletesen idióta figura ritkán terelődik össze egy színpadon, és egyhangú dicséretben részesítették a pazar színészi remekléseket.

A darab Kúnos László fordításában kerül a Madách Színház közönsége elé.Az azonos című film William Rose által írt szövegkönyve alapján a StudioCanal és a Fiery Angel Ltd., London különleges engedélyével.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!