Jegyvásárlás

Program


Boldogság
4

Boldogság

Eric Assous
BOLDOGSÁG
vígjáték
Fordította Bardóczy Attila
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 8. csütörtök, 19:00

Louise meséket ír, Alexandre éttermet vezet. Louise hat éve elvált, egyedül él, Alexandre válófélben van, és három gyermek édesapja. Nagyon különbözőek, mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik – az egyik a magánytól, a másik az elköteleződéstől fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni korábbi sérelmeikre és fájdalmaikra. Keserédes történet a szerelemről és az összetartozás vágyáról.

Az előadás Eric Assous engedélyével, az SADC és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft. közvetítésével jött létre (www.hofra.hu).

Szereposztás:
Alexandre – Rékasi Károly
Louise – Pikali Gerda
Díszlet: Tompai Zsuzsa
Jelmez: Pikali Gerda
Rendezőasszisztens: Németh Dóra

RENDEZŐ: VEREBES ISTVÁN

Magyarországi bemutató: 2016. január 23.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

vígjáték két részben

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!