Jegyvásárlás

Program


Brémai Muzsikusok Brémens got talent

Brémai Muzsikusok Brémens got talent

A Grimm testvérek klasszikus meséje alapján, izgalmasan új köntösben elevenedik meg Cili a cica, Kircsi a kutya, Karatty a kakas és Szomi a szamár kalandjai. Nyár esti musical az egész családnak. Laza dumák, vicces vaker, és garantált hasfalrepesztő röhögés! - bocsánat…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 19:00

A Brémai tehetségkutató felhívására útnak indul a négy sikerre és csillogásra vágyó házi állat, hogy mindannyian meghódítsák a zsűrit és a közönséget.

Hogy sikerül e nekik…? Kiderül a meséből!

Az előadást fergeteges tánc jelenetek, egyedi jelmezek, izgalmas dallamok és látványos ledfal-animációk teszik varázslatossá!

A Darab rendezője: Korcsmáros György

Koreográfus: Bakó Gábor

Főbb szereplők:

Kovács Áron
Kósa Zsolt
Erdélyi Csilla
Erdrős Borcsa
Csizmadia Gergely

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!