Jegyvásárlás

Program


BUDAPEST BÁR Szilveszter - délután

BUDAPEST BÁR Szilveszter - délután

Szilveszter délutáni lazulás a Budapest Bárral a MOM Kulturális Központban
2016. december 31. 15.00-17.00
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 31. szombat, 15:00

Este házibuliztok, vagy más programot terveztetek, de délután bemelegítenétek egy jó kis Budapest Bár koncerttel? Késői programra nem hoznátok a nagyit vagy a gyereket, de délutánra szeretnétek egy jó kis közös programot? Akkor ezt a koncertet Nektek találtuk ki! Gyertek, és lazuljatok velünk Szilveszter délutánján! Fellép a Budapest Bár zenekar és Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Kiss Tibor, Frenk, Keleti András.

Karácsonyi ajándékon gondolkozol? Vegyél erre az előadásra jegyet, és add mellé a zenekar új, Ünnep című CD-jét! Garantált az öröm!

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában.  Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt.
Mire számíthat a közönség? A nagyszerű zenei élményen kívül egy hatalmas adag örömre és hatalmas energiákra egy új év kezdetéhez! 
 

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
Énekesek:  Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Kiss Tibor, Frenk és Keleti András

Időpont:  2016. december 31. csütörtök, 15.00 – 17.00. Kérjük érkezzenek korábban, mert pontosan kezdjük a koncertet!

Figyelem! Az állójegyek nem helyre szólnak, hanem a földszinti küzdőtérre. A földszinten csak állóhelyek vannak. Az erkélyen található ülő jegyek helyre szólnak.

Parkolás
A MOM Kulturális Központnak nincs parkolója, a környékbeli utcákban lehet parkolóhelyet találni. 

Ajánlatunk


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!