Jegyvásárlás

Program


Budapest Voices
2

Budapest Voices

Visszatér Debrecenbe a Budapest Voices. Az underground- és rockslágerekre specializálódott a cappella együttes március 31-én koncertezik a Nagyerdei Víztoronyban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 31. szombat, 20:00


Jegyek:
Elővételes: 1900 Ft
Helyszíni: 2400 Ft
Aki elővételben vásárol jegyet, a helyszínen belépéskor megkapja az Alternatívák c. debütáló lemezüket egy Budapest Voices Magazin kíséretében.

A Budapest Voices a cappella együttes 2013. tavaszán alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. A kórus mai magyar underground zenekaroktól ad elő slágereket. Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült kéttucat átdolgozás, köztük a Quimby-től, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is. Az együttes első nagylemeze 2014. szeptemberében jelent meg Alternatívák címmel egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. Az együttes számtalan fesztiválon és klubban fellépett már. Budapesti koncertjei közül - például az A38 Hajón, az Óbudai Kulturális Központban és a MOM Kulturális Központban – több teltházas volt. Második lemezük 2016. március 24-én jelent meg Finomra hangolva címmel. A CD-t egy saját szakácskönyvvel együtt adták ki, melyben a kórustagok receptjei szerepelnek. 2016. év végén egy újabb speciális kiadvánnyal hozakodtak elő: Kislemez címmel egy 3 számos kislemezt adtak ki. A hanganyag egy mini-CD-re került rá, amit karácsonyfadíszbe csomagoltak.
Tavaly többek közt azzal hívta fel magára a figyelmet az együttes, hogy készített egy remek Red Hot Chili Peppers átdolgozást (By The Way), és a Dumaszínházzal közösen írt egy dal. Utóbbi megtekintése 2 millió felett jár.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!