Jegyvásárlás

Program


BUDAPESTI BEMUTATÓ FINETUNING
5

BUDAPESTI BEMUTATÓ FINETUNING

A Haydn-féle vonósnégyes-koncepció sehol máshol a világon nem épült be olyan szervesen az egyes nemzetek zenekultúrájába, mint Közép-Európában. A Finetuning ezt a különleges hagyományos hangzásvilágot és a hozzá szervesen kapcsolódó organikus és egyedi
mozgáskultúrát használja színházi eszközként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 8. kedd, 19:00

Érzések és képzettársítások szintjén beszél zsigeri, hétköznapi jelenségekről, amelyeket a ma embere gyakran leegyszerűsít és hajlamos fekete-fehéren látni. Az előadás tabuk nélkül nyúl a kirekesztés, a képmutatás és a családon belüli erőszak témájához. Ismerős érzésekről beszél, amelyekkel kapcsolatban időről időre mindannyiunk lelkére ráfér egy finomhangolás.

A Finetuning az Ifjú Szivek Táncszínház, a Dusan Hégli Company és az Espace Alya Theatre koprodukciójaként 2016 júliusában, a Festival OFF d'Avignonon került először bemutatásra. Európa legnagyobb színházi fesztiváljának közönsége huszonkét alkalommal tekinthette meg a hagyományos tánc- és zenekultúrából építkező táncszínházi előadást. Az Ifjú Szivek Táncszínház az első szlovákiai színházi társulat, amely bemutatkozott a Festival OFF d'Avignonon.

Időtartam: 60 perc

Bemutató: 2016. július 7., Espace Alya Theatre, Festival OFF d'Avignon, Franciaország

Tánckar: Gálik Klaudia, Horváth Mária, Kassai Zsuzsanna, Kovács Anita, Panyi Katalin, Sebő Veronika, Varsányi Ágnes, Varsányi Zsófi, Botló Ákos, Botló Gergely, Domján Máté, Gálik Gábor, Gellén Péter, Gera Zoltán, Molnár Bálint

Zenekar: Koncz Gergely - hegedű, Hegedűs Máté - hegedű, Papp Endre - brácsa, Bognár András - nagybőgő

Zeneszerző: Kelemen László

Zenei szerkesztő: Hégli Dusan, Koncz Gergely, Hegedűs Máté, Papp Endre, Domonkos Balázs

Slam poetry: Horvát Kristóf - Színész Bob

Jelmeztervező: Szűcs Edit

Művészeti munkatárs: Gálik Gábor

Művészeti asszisztens: Varsányi Zsófi

Rendező, koreográfus: Hégli Dusan

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!