Jegyvásárlás

Program


Család ellen nincs orvosság

Család ellen nincs orvosság

Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 29. csütörtök, 19:00

A Páratlan páros 1-2. szerzője, Ray Cooney újabb fergeteges komédiája, melynek főhőse életének egyik legfontosabb momentuma előtt állva gyanútlanul, mit sem sejtva apa lesz. De mit szól ehhez a feleség? Aki természetesen nem az anya... Nyílt lapokkal játszva minden megoldható! De ne próbáljunk meg inkább néhány kerülőutat? Például fogjuk másra az egészet, öltsünk álruhát, injekciózzunk be valakit, akit nem kellene és bonyolítsuk, göngyölítsük minél hatalmasabbra a káoszt magunk körül! Elhiszik, hogy ebből az egészből jól is kijöhetnek? Önök, kedves Nézőink kétségtelenül, hiszen az önfeledt kacagás órája elérkezett. Egy páratlan páros, Cseke Péter és Szerednyey Béla rendezésében újra bizonyságot nyer, hogy Család ellen nincs orvosság!

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!