Jegyvásárlás

Program


Csopa Délutáni jegy + Öveges termi science show (16 órakor)
4

Csopa Délutáni jegy + Öveges termi science show (16 órakor)

A Csopa Délutáni jeggyel a programok látogatása mellett a Csopa játékos "megállói" is látogathatók, kipróbálhatók, így 16:00-19:00-ig tartalmas, 3 órás programot kínálunk a szórakozási lehetőséget keresőknek. A megvásárolt jegy egy látványos kísérletbemutató előadás megtekintésére is feljogosít az Öveges teremben 16:00
kezdéssel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a kísérletbemutató pontosan kezdődik! Amennyiben később érkeznek, úgy Körmozi vetítésre tudnak a science show helyett bemenni!

A Csodák Palotája fontos küldetése, hogy a természettudományok megismertetése mellett élő kapcsolatot tartson fenn a "mai" tudósokkal, s látogatói elé tárja a laborokban, szakmai műhelyekben születő legújabb eredményeket.

Hétköznap kora esténként ismeretterjesztő előadásokkal, beszélgetésekkel, workshopokkal várjuk az érdeklődőket. Sikersorozataink is folytatódnak, kutatókat látunk vendégül. Nem feledkezünk meg a közlekedés- vagy az energiatudományok rajongóiról, foglalkozunk a hétköznapok tudományos vonatkozásaival. Természettudományi HUB-ként működünk a jövőben is, számos partnerprogramot befogadva, legyen szó a robotikáról, a csillagászatról
vagy a szárnyaikat bontogató fiatal kutatókról.

Délutáni programjaink 17 órakor kezdődnek. Ezzel a belépővel ellátogathatnak...
...Csopa Kémcső Klub szakkörre hétfőnként
...Ismeretterjesztő programjainkra kedd délutánonként
...Tematikus műhelyfoglalkozásainkra szerdánként
...Csopa Playtime- játssz több, mint 50 társasjátékkal programunkra csütörtökönként.

A pontos programokról, az előadások órarendjéről a http://www.csopa.hu weboldalon tudnak tájékozódni!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!