Jegyvásárlás

Program


Dél és észak

Dél és észak

Az olasz és német barokktól a finn és a norvég romantikáig – a bérleti sorozat harmadik estjén széles zenetörténeti horizontot villant fel hallgatói előtt a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 6. hétfő, 19:00

A műsor első részében a vonószenekari irodalom három gyöngyszeme hangzik fel, közöttük a concerto-műfaj két alapművével – utóbbiak azt az utat is megmutatják, melyen az Itáliából származó versenymű az olasz mesterek közvetítésével megérkezett Johann Sebastian Bach műhelyébe. A folytatásban a kevéssé ismert kiváló finn zeneszerző és klarinétművész szép versenyműve következik a Finnországban élő kiváló Rajnai Csaba előadásában, végül Grieg megunhatatlan Peer Gynt-szvitje zárja a tartalmas hangversenyt.

Műsor:

A. Vivaldi: d-moll concerto grosso, op. 3 No. 11 / RV 565

F. Geminiani – A. Corelli: La Follia, op. 5 No. 12

J. S. Bach: III. Brandenburgi versenymű, BWV 1048

B. H. Crussel: f-moll klarinétverseny, op. 5

E. Grieg: I. Peer Gynt – szvit, op. 46

Zenél: Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Somodari Péter
Közreműködik: Rajnai Csaba – klarinét

 

Ajánlatunk


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Daniel Auber FRA DIAVOLO, RABLÓOPERA KÉT RÉSZBEN Opera három felvonásban, két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!