Jegyvásárlás

Program


Die Csárdásfürstin

Die Csárdásfürstin

Nagyoperett német nyelven / Az Operettvilág Együttes és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 9. vasárnap, 20:00

Az Operettvilág Együttes 1993-ban, több mint 20 éve alakult, és több mint 20 éve képviseli sikeresen az operett műfajt hazánkban és külföldön egyaránt. Első bemutatójuk 1993 márciusában Kálmán Imre remekműve: „ A csárdáskirálynő”  volt a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmával. Az előadás az eredeti mű szakavatott tolmácsolása. A bécsi rendező Robert Herzl lendületes, remek dialógusokkal készített mesterműve. Ez az előadás nagysikerű Ausztria, Svájc és németországi szilveszteri vendégjátéka után újra szerepel az Operettvilág repertoárján. A kiváló szólisták mellett közreműködik az Operettvilág Szimfonikus Zenekara, kórus és tánckara, valamint Johan János prímás és cigányzenekara. A főszerepekben az Együttes művészeti vezetői Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor is látható.

I. helyár: 10.000 Ft / II. helyár: 8.000 Ft

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!