Jegyvásárlás

Program


Docpiano Band: Hakol Beseder -a zsidó örömzene

Docpiano Band: Hakol Beseder -a zsidó örömzene

Hakol Beseder. Jelentése: Minden rendben. Az alábbi egyszerű szavakban megfogalmazott, ám tartalmában mégis életünk szinte minden területét érintő kulturális és társadalmi üzenet, amit a produkciónk közvetít.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 5. vasárnap, 18:00

A vallási üzeneten túl hiszünk abban, hogy a sokszínűség egy érték, mely zenei repertoárunk anyagában is megmutatkozik. Az általunk előadott dalok melyek csodásan hangzanak egy vallási ünnep során, de ugyanakkor fantasztikus élményt tudnak nyújtani egy könnyűzenei koncerten is.

A 15 dalon keresztül, amelyeket hangszerelőként és előadóként jegyzünk, olyan zsidó vallási énekeket, Tóra idézeteket, jiddis és Chassid dalokat bújtatunk új zenei köntösbe, amelyek a több ezer éves béke és elfogadás üzenetét teszik az európai közönség számára könnyebben befogadhatóvá és megérthetővé, egyúttal bemutatva a zene, mint közvetítő közeg univerzális értékét és átjárhatóságát.

Előadásunk során nem csak a jól ismert dallamok csendülnek fel újragondolva, hanem olyan izraeli popslágerek, melyeket eddig a magyar közönség csak nagyon ritkán hallhatott. Hangszerelésben az akusztikus zongora-ének felállástól a “docpianos” , swinges és latin hangzásvilágon át egészen a hip-hop betétek elhangzására is lehet számítani.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a Docpiano Band 2016 februárja óta a Magyar Rotary Zenei Nagykövete is, fellépéseink során rendszeresen adományozunk Rotary International Gift of Life programjának.

A hagyományok és tradíciók mellett fontsonak tartjuk a legkorszerűbb technikai megodások beemelését az előadásunkba, biztosítva ezzel a még nagyobb zenei élményt.

Őszintén hiszem, hogy a világ népeinek sokszínűségből fakadó társadalmi feszültségek egymás kultúrájának, vezérlő értékeinek megismerésével és megértésévével tűnhetnek el a magyar és európai társadalmakból.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!