Jegyvásárlás

Program


Dörnyei Gábor workshop

Dörnyei Gábor workshop

A Londonban élő Dörnyei Gábor a hazai könnyűzenei és ütős élet egyik meghatározó személyisége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 14:30

Közreműködött Arany és Platina lemezeken, a Walt Disney Co. stúdiófelvételein, kiadott két sikeres multimédiás szólóalbumot valamint egy koncert DVD-t. Jelenleg a londoni West End egyik legsikeresebb tribute showjában, a Michael Jackson - Thriller Live Show-ban játszik, Európa legnagyobb könnyűzenei akadémiáin tart dob mesterkurzusokat, Andy Whitmore-ral az Atomic Kitten, a Kool and the Gang és Dannii Minogue producerével dolgozik együtt. Magyarországi elismerései mellett (Az év Dobosa, Emerton Díj, Arany Dobverő Díj, Magyar Rádió Dobosa stb.) 2010-ben az angol RHYTHM Magazine a "világ 10 legjobb fiatal dobosa" közé választotta.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!