Jegyvásárlás

Program


Dr. Szondy Máté - A boldogság nyomában

Dr. Szondy Máté - A boldogság nyomában

A boldogság nyomában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 19:00

Mindenkinek vannak elképzelései arról, hogy mitől válna boldogabbá. Van, aki egy új munkától, magasabb fizetéstől, van, aki egy új partnertől, vagy épp a gyereke születésétől várja a boldogságot. A pozitív pszichológia kutatásainak hála, ma már tudjuk, hogy a boldogsággal kapcsolatos ezen elképzelések közül mi az, ami valóban boldogabbá tesz és mi az, ami esetleg épp ellentétes hatással jár. Előadásomban összefoglalom, hogy mit tehetünk az elégedettségünkért, úgy, hogy közben elkerüljük a boldogság fetisizálását és a „boldogságcsapdát”.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!