Jegyvásárlás

Program


Égi élő igazság

Égi élő igazság

Égi élő igazság (A Szent Korona misztériuma és tana)
magyar dokumentumfilm, 110 perc, 2008

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 10:00

Rendező: Jelenczki István

Hang: Komlódi Gábor, Várhegyi Rudolf; Hangmérnök: Várhegyi Rudolf; Vágó: Tombor Andrea; Ének: Benkő Dóra; Operatőrök: Bártfai Péter, Jelenczki István, Kőrösi András; Vezető operatőr: Kőrösi András; Producer: Jelenczki István, Zseni Annamária

A filmben megszólaló szakértők: V. Hunyadi László ötvös-történész, Kocsis István író és történész, Molnár V. József néplélek-kutató, Tóth Zoltán József jogtörténész, Zétényi Zsolt ügyvéd.

Tudunk-e tanulni a Nemzetet megtartó dicső múltunkból? Tudjuk-e megőrizve, megtartva, újra alkotni mindazt, amit a történelmi Magyarország szerves történeti alkotmánya, hagyománya, és kultúrája jelent számunkra? Ezekre a kérdésekre keres választ a film. Középpontjába állítva a magyar Szent Koronánk igaz történetének, misztériumának, a Szent Korona Tannak és az arra épülő történelmi alkotmányon alapuló jogfolytonosságnak történeti áttekintését.


A filmet támogatta:
Kárpát-Haza Nemzetőrség

Jegyár: 2000 Ft

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!