Jegyvásárlás

Program


Egy csók és más semmi

Egy csók és más semmi

Dr. Sáfrány főként a válni (vagy nem válni) kívánó gazdag nők ügyeit intézi. Ügyfelei közé tartozik Annie is, aki enyhén szólva idősödő hitvesétől venne búcsút, mivel az nem teljesíti férji kötelességeit. Annie Sándorral vígasztalódik, és egy romantikus éjszakát tölt el vele a Budapest hotelben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 10. szerda, 19:00

Eisemann Mihály-Halász Imre-Békeffi István: Egy csók és más semmi
Zenés komédia két részben

Dr. Sáfrány főként a válni (vagy nem válni) kívánó gazdag nők ügyeit intézi. Ügyfelei közé tartozik Annie is, aki enyhén szólva idősödő hitvesétől venne búcsút, mivel az nem teljesíti férji kötelességeit. Annie Sándorral vígasztalódik, és egy romantikus éjszakát tölt el vele a Budapest hotelben. Sáfrány fia, Péter mindeközben kétségbeesetten keres apát saját, a cselédlánytól születendő gyermekének. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy ki is valójában a telefonkönyvből találomra kiválasztott ál-apa...

„ A pénz beszél és az Aki autón járni óhajt című dalok szövegét Füredi Imre írta,  az Amerikában jó dolog a rádió szövegírója Harmath Imre, az Egy diszkrét kis lakás szövegírója Szécsén Mihály”

„Az előadásban Szilágyi László dalszövegei is felhasználásra kerültek.”

 „Az előadás Szilágyi László képviseletében a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével jött létre.”

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!