Jegyvásárlás

Program


Egy darabot a szívemből - Pannon Várszínház
3

Egy darabot a szívemből - Pannon Várszínház

Máté Péter – S. Nagy István: EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL (Musical)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 15. szerda, 19:00

A darab az elvágyódásról szól. A 60-as évek végének Magyarországán egy érettségiző osztály a jövőt tervezi. A bezártságot érző fiatalság minden iránt érdeklődik, ami a vasfüggönyön túlról jön. Vágyódnak az ottani szabadságra. A nagy és kockázatos lépést nehéz megtenni, a disszidálás retorziói miatt. A lázadásból fakadó, nem indokolatlan kalandok véletlen tragédiákat, szerencsétlen sorsokat eredményeznek. 

A társaság vezéralakjai, Tomi és Robi különböző utakon indulnak el. Egyikük végül a „szabadságot választja”, másikuk „kalandvágyból itthon marad”. Anyai féltés, bulis haverok, egy öreg lemezárus, felébredő és múló szerelmek, szétszakadó barátságok, árnyalják a történetet.

De mindvégig a fiatalság fékezhetetlen humora, pörgős életritmusa, hétköznapi örömei és nagy álmodásai sugározzák a derűt, az élet igenlését, a reményt.

Máté Péter – S. Nagy István feledhetetlen slágerei biztosítják a történet mélységét és könnyedségét, könnyeit és mosolyát.

A szövegkönyvet írta: Gém György – Vándorfi László

A Hull az elsárgult levél című dal zeneszerzője Malek Miklós

Az előadás időtartama: 2 óra 45 perc, szünettel

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!