Jegyvásárlás

Program


ELVIS, OLTÁR, MIAMI, avagy félmillió forint gazdát keres
7

ELVIS, OLTÁR, MIAMI, avagy félmillió forint gazdát keres

Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI
avagy fél millió dollár gazdát keres

KOMÉDIA 2 felvonásban  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 13. vasárnap, 19:00

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége (Alice) Miami-ba készül a várva várt Elvis-gyűlésre, de a nagy köd miatt törlik járatukat. Csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy egy „szerencsés” csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba, amikor is véletlenül más bőröndjét hozták el a reptérről.

További bonyodalmakat okoz Tom pofátlanul jóképű testvére, Barney érkezése. Tervei szerint aznap este, bátyja lakásában szeretné meghódítani legújabb trófeáját, Murielt. Barney reményei azonban szertefoszlanak, amikor Tomékat otthon találja.

Váratlanul betoppan Alice nagynénje is 20 ezer dollárral a táskájában, amit nászajándékba szán Alice-nak és Tomnak.

A kalamajka itt még nem ér véget, hiszen „csatlakozik a társasághoz” Frankie, a bandita, aki az elcserélt táska tulajdonosának dolgozik, és akit mindenki rendőrnek gondol.

Hendy felügyelő megjelenésével megoldódni látszik a helyzet...

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!