Jegyvásárlás

Program


ELVIS THE MUSICAL
7

ELVIS THE MUSICAL

Az Elvis – The Musical egy közel 2 órás színpadi show-val, zenekari kísérettel mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 19:00

Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez az olasz produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében.
A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton, amely bizony bővelkedett a drámai eseményekben és izgalmakban. Elvis Presley sorsát nem csak a csillogás és a rajongás jellemezte, hanem mindennapjait olykor a magány, a depresszió és megvetés övezte, mi pedig nézőként a dalokon keresztül ismerhetjük meg a zenész páratlan személyiségét, a Király szakmai és személyes oldalát.
Az Elvis – The Musical egy közel 2 órás színpadi show-val, zenekari kísérettel mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig. Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!