Jegyvásárlás

Program


Webber-Rice: Evita

Webber-Rice: Evita

Evita
musical

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 15. szombat, 19:00

Művészet és hatalom. Hatalom és az ember. A hős a hatalom árnyékában. Rengeteg művészi alkotás foglalkozik ezzel a témával. A legtöbb esetben a hatalom mint az emberi természet, az emberi jellem megrontója, megroppantója jelenik meg. A hasonló témájú művek központi alakja, hőse többnyire férfi, ezért is annyira különleges darab az Evita, melynek középpontjában egy nő, egy politikussá lett színésznő áll.

Eva Perón a XX. század egyik legemblematikusabb, legizgalmasabb nőalakja, kinek drámai sorsát mindenkor érdemes megmutatni. Produkciónk a szerzők eredeti szándékához igazodva, az opera műfajának megfelelő kiállításban kerül a nézők elé a zenei megszólalás és a színpadi komponálás tekintetében. Ugyanakkor könnyedség és humor is jellemzi a művet, melynek nagyszerű szereposztása és majd’ 60 fős énekes-táncos csapata óriási erővel és finom bájjal vetíti elénk e csodálatos nő életének pillanatait. Produkciónk nyári elő-bemutatója a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon óriási sikert aratott.

Az előadás a The Really Useful Group Ltd. szíves hozzájárulásával és a Hartai Zenei Ügynökség közvetítésével kerül bemutatásra

Zene: Andrew Lloyd Webber
Szöveg: Tim Rice
Fordította: Miklós Tibor
Az eredeti színpadi produkció rendezője: Harold Prince

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!