Jegyvásárlás

Program


EXHIBITION Munch 150

EXHIBITION Munch 150

Virtuális tárlatvezetés az oszlói Munch Museumból, 120 perc, 2013
Angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 19. szombat, 11:00

Rendező: Phil Grabsky

2013-ban Norvégia-szerte ünneplik a modern festészet egyik kimagasló figurájának, Edvard Munchnak (1863–1944) a 150. születésnapját. Ez a tárlat az „egy életben egyszer látható” kategória, igen nagy rá az érdeklődés, ami nem utolsó sorban annak köszönhető, hogy A sikoly című, négyrészes sorozatának egyike nemrég 120 millió dollárért kelt el egy nyilvános árverésen. A 150 éve született Munch című tárlatot az oszlói Nemzeti Múzeum és a Munch Múzeum közösen rendezi. A 220 kiállított képpel – köztük kulcsfontosságú művek – ez az eddig megrendezésre került Munch-kiállítások közül a legteljesebb, legátfogóbb. Sokan ismerik A sikoly című képét, de sokkal kevesebben Munch teljes munkásságát, mely zavarba ejtően gazdag és értékes, olyannyira, hogy Munchot a szakemberek minden idők egyik legnagyobb festőgéniuszaként értékelik.

A tárlatvezetés alkalmával ismét bepillanthatunk a kulisszák mögé, tanúi lehetünk a kiállítás építésének, miközben megelevenedik előttünk a festőóriás élete, aki a 19. század közepi Norvégiában született, és egészen Norvégia II. világháborúbeli német megszállásáig élt.

A londoni National Galleryből (Nemzeti Galériából) közvetített Leonardo-kiállítás megnyitójáról és a Manet-tárlatvezetésről is ismert Tim Marlow művészettörténész lesz vendéglátónk, aki nemzetközi szakemberek segítségével tárja fel dióhéjban ezt a páratlan életművet.

Bemutató dátuma: 2014.01.07.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

vígjáték két részben

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!