Jegyvásárlás

Program


Fábry Sándor önálló est

Fábry Sándor önálló est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 19:00

Fábry Sándor a maga módján ikon, a maga módján talpig ember, aki mellett szem nem marad szárazon a nevetéstől…

De mit is érdemes tudni a Rádiókabaré utolérhetetlen konferansziéjáról, íróról, humoristáról, dramaturgról, Érdemes Művészről?
A showman az 1990-es évek elején került reflektorfénybe, akkor még elsősorban különféle rendezvények szóvivőjeként, műsorvezetőjeként tevékenykedett. Ekkor jelentkezett első ízben improvizatív önálló estjeivel: 1994 és 1995 között a Merlin Színházban mutatta be rögtönzéseit „A pincér közbeszól” címmel, később pedig az Új Színházban ülhettünk be „A Fábry” című előadásaira.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!