Jegyvásárlás

Program


Farsang három napjában - Bahorka Társulat

Farsang három napjában - Bahorka Társulat

zenés-táncos mese a farsangi népszokásokról

A Bahorka Társulat előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 29. vasárnap, 10:00

Ki látott már olyan csudát, hogy a legények kendőt kötnek, a leányok kalapot vesznek? Ki látott már táncoló medvét és kecskét? Farsang idején bármi megtörténhet, még az is, hogy a lusta lányok táncra perdülnek, a vénlányok énekére legények potyognak az égből!

Aki nem hiszi, jöjjön velünk farsangolni!

Díszes társulatunk leány és legény tagjai vidám muzsikával, mulatságos történetekkel szórakoztatják a kedves közönséget, akik a sok jóból ki nem maradhatnak, mert ők maguk is szereplők lesznek, hogy velünk együtt vigadjanak.

Balogh Melinda, Horváth Sára, Kaszai Lili – ének, mese, tánc

Gárgyán Zoltán – klarinét

Hargitai Gergely – harmonika

Bősze Tamás – dob

4 éves kortól ajánljuk.

Az előadás után Makrai Krisztina vezetésével papír farsangi álarcokat készíthetnek a gyerekek kézműves foglalkozás keretében.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!