Jegyvásárlás

Program


Férfiak, nők, Fellini
3

Férfiak, nők, Fellini

Férfiak, nők, Fellini – A Miskolci Balett előadása  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 26. szerda, 19:00

Vannak filmek, amelyek beépülnek életünkbe, hiába változik az idő, az ízlés és a technika, kopás-mentesen szépek maradnak, akárcsak legigazabb emlékeink. A huszadik század közepe Olaszországának kis falvai között utazgató, durva vándor-mutatványos és az őt elszántan követő fiatal leány története egész biztosan megragad bennünk. Még ha csak úgy véletlenül nézzük is meg ezt a megrázó, mégis felemelő történetet, a bolondos, csupa lélek Gelsomina, az erőszakos, durva, érzelmeket megvető Zampanó, és a mindentudó Bohócról, aki megtanítja Gelsominát arra a bölcsességre, hogy minden létezésnek értelme van itt a földön.

A korszakalkotó olasz filmrendezőnek, Federico Fellininek emléket állító táncelőadás keretében a Miskolci Balett táncosai a férfi és női kapcsolatok rejtelmeibe kalauzolnak bennünket. Hogyan kerülnek egymás mellé az emberek? Milyen hatalom hatására maradnak együtt, és miért távolodnak el egymástól? A szorongás, a bizalmatlanság, a félelem, milyen kapcsolatokat szül?
És honnan származik az a mágikus valami amit szerelemnek nevezünk.

Zene: Giovanni Sollima

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!