Jegyvásárlás

Program


Fiatal Félőrültek Fesztiválja,műsorvezető: Csenki Attila

Fiatal Félőrültek Fesztiválja,műsorvezető: Csenki Attila

A Dumaszínház tehetségkutató estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 19:00

Az FFF a Dumaszínház 11 éves múltra visszatekintő tehetségkutatója, amelyen számos ma már országos hírű humorista  kezdte a karrierjét.

A tehetségkutatón 3600 fellépő fordult meg az évek során. A szabályok az utóbbi években változatlanok, bárki jelentkezhet a fellepo@dumaszinhaz.hu email címen. Az esten közönség előtt méretik magukat a fellépők, akik piros kártyákkal szavaznak arról, ki marad továbbra is versenyben. A bennmaradók között végül a nézők szavazatai döntenek. Ígéretes pályakezdések, soha még vagy soha többet nem látott fellépők színes kavalkádja. Az FFF esteken a műsorvezető Csenki Attila vagy Felméri Péter.

 


Az előadás időtartama 120-150 perc, 1 vagy 2 szünettel (a fellépők számától függően)

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!