Jegyvásárlás

Program


Főhős - Ceglédi Zoltán

Főhős - Ceglédi Zoltán

Vajon kinek az életével játszunk? Beszélgetés és játék ismert, közéleti szereplőkkel. Drámák, örömök, titkok és vágyak imprójelenetekben. Minden alkalommal új Főhős a középpontban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 19:00

Vele, róla, neki, nektek. Ő középen, mi körülötte egy impróuniverzumban. Nincs előre megírt forgatókönyv, az adott este története lesz a mi történetünk. A Főhőssel beszélgetünk, és eljátsszuk, megmutatjuk, felfedezzük az életét. Vajon megfejtjük Őt közösen?

Ceglédi Zoltán jogász, elemző, publicista.

1979-ben született Tiszaföldváron, gyerekként Tompán élt, gimnáziumba Bajára járt, majd jogi diplomát szerzett a Pécsi Tudományegyetemen.

2004 óta él a fővárosban. Három évig sajtóreferens az SZDSZ-frakció mellett, majd hét évig a Republikon Intézet vezető tanácsadója.
2015 óta saját cégét vezeti. Szakterülete a politikai PR, kommunikáció. Publicisztikáit a hvg.hu és a 168óra közli. Gyakori vendége elemző- és vitaműsoroknak, Kálmán Olgától Puzsér Róbertig sokféle műsorvezetővel szemben van széke.
2017 óta rendszeres vendégfellépő a Dumaszínházban.

Magyarosított családneve (eredetileg: Crnkovics) okán állandó küzdelmet folytat a fővárosi lakossággal arról, hogy a „bunyevác” egy népcsoport, nem egy jelző.
Szerelmes Olaszországba, futballistafeleségként élt is ott, így egész jól főz, főleg tésztát.

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!