Jegyvásárlás

Program


FRANK SINATRA- A hang! - ExperiDance, Jókai Színház

FRANK SINATRA- A hang! - ExperiDance, Jókai Színház

FRANK SINATRA - A HANG

Egy életmű hangban és táncban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 18. vasárnap, 19:00

Egy férfi, aki túlélte Kennedyt, házasságait, válásait, és még a halhatatlannak tűnő anyját is. Színész, maffiózó, sármőr, akinek slágerei sikeresek tudtak maradni a Beatles és Elvis mellett is. Túlélő, aki akaraterejével képes volt mindent, még önmagát is legyőzni. Ő Frank Sinatra, a Hang.

Európa és az Egyesült Államok egyik legsikeresebb és legtöbb lemezt eladó énekesének történetét, sikereit, baráti, szerelmi kapcsolatait, munkásságát dolgozza fel az ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház közös előadása. A Frank Sinatra - A Hang című produkció a világsztár erejét ünnepli és bemutatja, hogy kik vagyunk, és kellő elszántsággal és akarattal mivé válhatunk életünk útján.

A darabot színpadra állító két társulat nem először dolgozott együtt. A Monte Cristo grófja című musicalt közösen készítették 2011-ben, a darabot a RaM Colosseum azóta is műsorán tartja. A Sinatra előadás alappillérei a tánc, a koreográfia, a jelmez, a fény,  és a zene. A darabot rendezte Szomor György. A produkció precíz és látványos koreográfiája Román Sándor munkáját dicséri. Vastag Tamás főszereplésével egy igazán energikus előadás született, mely nem nélkülözi a nosztalgiát, a humort és a hétköznapi emberi érzelmeket sem.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!