Jegyvásárlás

Program


Furcsaságok

Furcsaságok

Furcsaságok
A Székesfehérvári Balett Színház bemutatója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 19:00

Szatíra, börleszk, táncban megfogalmazott költői képek – dinamika és sok humor jellemzi a Székesfehérvári Balett Színház második bemutatóját, amelynek a fehérvári Művészetek Háza ad otthont május 29-én, kedden 19 órakor. Az est műsorában öt egyfelvonásos balett szerepel, közülük négyet most először láthat a fehérvári közönség. Az előadás minden egyes darabja egyfajta „piccolo mondo“, azaz kis világ – önmagában véve teljes és egész. A műsor első száma, a Blablabla című lendületes produkció az emberi kommunikációról, illetve annak hiányáról tart elénk görbe tükröt, ezt az Aquarell szivárvány című lírai duett követi. Az 1+1 című játékos táncbörleszk egyfajta férfi-nő, kutya-macska játékot rajzol meg, az első részt záró Sikk című szatíra pedig a női nem szeretni való bájáról beszél. A műsor második felében látható az est címadó produkciója, a Furcsaságok című szatíra, amely könnyed hangvételű, ám tartalmas színházi élményt kínál a nézőknek.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!