Jegyvásárlás

Program


Gálakoncert – Jazz Showcase

Gálakoncert – Jazz Showcase

A Jazz Showcase 10 gálakoncertjén azok a fiatal szólisták lépnek színpadra, akik az elmúlt kilenc évben már játszottak a Müpa jazz-tehetségbörzéin, és azóta meredeken felívelt a pályájuk, hazai sikereik mellett a nemzetközi színtérre is kiléptek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 5. vasárnap, 20:00

A Berlinben és Brüsszelben is rendszeresen koncertező énekes-dalszerző Harcsa Veronika állandó duópartnerével, Gyémánt Bálint gitárossal érkezik. Gyökeresen eltérő stílust képvisel az elektronikus tánczenék iránt is nyitott Fábián Juli és a húszas-harmincas évek New Orleans-i világát hitelesen megidéző Gájer Bálint. Nemzetközi versenygyőzelmek egész sora áll a Finucci-ikrek - azaz Balogh Zoltán zongorista és Balogh Roland gitáros - mögött. Bolla Gábor szaxofonos már tizenévesen elkápráztatta a szakmai közönséget; jelenleg Koppenhágában él, és Európa legjobb jazzklubjainak szívesen látott vendége.


A szólistákat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem végzett vagy még tanulmányaikat folytató jazzmuzsikusaiból alakult Senior Big Band kíséri, az egyetem docense, László Attila gitárművész-zeneszerző vezetésével. Az együttes az elmúlt években már három kiemelkedően sikeres koncertet adott a Müpában: a 2012-es Jazz Showcase-en Miroslav Vitous nagybőgőssel, 2014-ben (ugyancsak a Showcase-en) Patti Austin énekesnővel, majd 2015 tavaszán magyar jazzdívákkal (Lakatos Ágnes, Tisza Bea, Szőke Nikoletta, Micheller Myrtill, Veres Mónika). Erre az alkalomra vadonatúj hangszerelések készülnek, így a közismert jazz-standardek mellett néhány ősbemutatóra is számíthatunk.

Közreműködik:

Fábián Juli, Harcsa Veronika, Gájer Bálint - ének
Balogh Roland - gitár
Balogh Zoltán - zongora
Bolla Gábor -szaxofon
Gyémánt Bálint - gitár
Senior Big Band (művészeti vezető: László Attila)

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!