Jegyvásárlás

Program


GardenExpo

GardenExpo

Ismerje meg a legújabb kerti bútorokat, medencéket, árnyékolókat, gépeket, kerti sütőket és kertépítési trendeket! Három teljes nap a kertek bűvöletében, izgalmas programokkal és értékes nyereményekkel március 22-23-24-én a Budapest Arénában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 10:00

Csillapítsa kertvágyát a GardenExpón!

A tavaszi napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben vagy a teraszon lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen: van, aki a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében, más imád a virágágyásban bíbelődni. Bármi legyen is álmai netovábbja, a GardenExpón, Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán biztosan talál hozzá ötleteket!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!