Jegyvásárlás

Program


Gondolat bonbonok
2

Gondolat bonbonok

A Gondolat Bonbonok februári estjének címe „Férfias terepeken“, hiszen a hölgyvendégek olyan területeken érték el kiemelkedő sikereiket, ahol hazánkban, jellemzően a férfiak dominálnak inkább.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 21. csütörtök, 19:00

Március 19-én csütörtökön 19:00-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok márciusi estjének címe „Színházcsinálók“, hiszen vendégeim a színházak és a cirkusz világában érték el kiemelkedő sikereiket.

Mi egy igazán jó színház, vagy előadás titka? Lehetőség nélkül, mit ér a tehetség és modern-e a mai színházi világunk? Mitől vált mára színész-centrikusból, rendező-centrikussá a színház?

Tényleg kell egy csapat? Létezik-e a csapat nélküli egyéni, rendezői siker? Mi a „karmester“ szerepe és ki a jó karmester? Mi alapján dől el, hogy ki az igazi vezéregyéniség? Tényleg játék, a csapatjáték? Más a kamerán keresztül a világ és milyen világ található a cirkuszporondon innen és túl? Kötelez-e a
hírnév, segít, vagy inkább akadályoz? Mi a titka egy jó csapatnak és egy kitűnő vezetőnek? Mekkora szerepet játszik a sikerben a helyes kiválasztás és természetesen még sok-sok kérdés színház-, film- és cirkuszművészetről és sok minden másról.

Két kiemelkedően sikeres férfi, akik különböző úton mutatták meg, hogy mire vagyunk és lehetünk képesek ha az elkötelezettség mellett és a nehézségek ellenére is készen állunk feladataink elvégzésére. Két merőben más személyiség és pályafutás, miközben életútjuk és a sikereikhez vezető út is
megszámlálhatatlan érdekességet tartogat.

Szinetár Miklós - Kossuth-díjas rendező, tanár
Vági Bence - koreográfus, rendező a Recirquel Társulat alapítója

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az országban egyedüliként a csokoládék Oscar-díját (Great Taste Awards 3 csillag) elért Sweetic Csokoládémanufaktúra elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonjáról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel márciusban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

 

Április 23-án csütörtökön 19:00-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok áprilisi estjének címe „Szemszögek“, hiszen vendégeim a fényképezőgép és a filmkamera lencséin keresztül tekintettek a világra.

Mennyiben más egy-egy tökéletes pillanatot elkapni egy álló- és mozgóképen? Mi a titka egy örökérvényű fotónak, vagy filmnek? Kell-e hozzá szerencse, az elő és utómunka, vagy hogy észrevesszük-e a pillanatot a siker titka? Mennyiben változtatta meg a technikai fejlődés a fotográfus és a filmrendező művészi elképzeléseit? Fekete-fehér, vagy színes a világ?

Sok-sok kérdés film- és fotóművészetről, irodalomról és sok minden másról. Két kiemelkedően sikeres művész, akik különböző úton mutatták meg számunkra a világot és annak történeteit, pillanatait. Két merőben más személyiség és pályafutás, miközben művészi érzékenységük hasonló és mindkettőjük életútja is számtalan érdekességet tartogat.

Keleti Éva - fotográfus
Gárdos Péter - filmrendező, író

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az  országban egyedüliként a csokoládék Oscar-díját (Great Taste Awards 3 csillag) elért Sweetic Csokoládémanufaktúra elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonjáról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel áprilisban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!