Jegyvásárlás

Program


GYÖNGYÖSI IVETT SZÓLÓESTJE

GYÖNGYÖSI IVETT SZÓLÓESTJE

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 19:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

GYÖNGYÖSI IVETT ZONGORAESTJE

Hétéves korában kezdett zongorázni, négy évvel később felvételt nyert a Zeneakadémia Rendkívüli Tehetségek Képzőjébe, majd 2011-ben a zongora tanszakra Dráfi Kálmán és Némethy Attila osztályába. 2016-ban a Barenboim-Said Akadémia egyik első hallgatója lett Berlinben, ahol idén szerezte meg művészdiplomáját Nelson Goerner tanítványaként.

Fiatal kora ellenére számtalan hazai és nemzetközi zongoraverseny győztese: két alkalommal nyerte el a fődíjat és az első díja a Budapesti Nemzetközi Chopin Zongoraversenyen, 2009-ben Cziffra György-díjjal tüntették ki Bécsben. 2010-ben első díjas lett a Lions Nemzetközi Zongoraversenyen, valamint elnyerte a Steinway & Sons „Young Steinway Artist” kitüntető címét Hamburgban. Ugyanebben az évben első díjat és EMCY-díjat nyert a Vladimir Krainev Nemzetközi Zongoraversenyen, Harkovban (Ukrajna).

2011 New Talentje és UNESCO-különdíjasa, negyven ország művészei közül az Euroradio Zenei Versenyén. 2012-ben Junior Prima Díjat kapott. 2013. júliusában az Egyesült Államokban megrendezett Lancaster Nemzetközi
 Zongorafesztiválon szerzett első helyezést, októberben pedig elnyerte a X. Darmstadti Nemzetközi Chopin Zongoraverseny összes díját. 2014-ben az ’Év embere’ lett Zuglóban és megnyerte a “Virtuózok” című televíziós tehetségkutató egyik első díját- a műsor folyamán a zsűri és a közönség előszeretettel hasonlította játékát Fischer Annie-éhoz.

Tizenöt éves korában debütált a Zeneakadémia Nagytermében, azóta rendszeresen koncertezik szólistaként a legrangosabb koncerttermekben, például a Laeiszhalle Musikhalle-ban, Művészetek Palotájában, párizsi UNESCO székházban, varsói Filharmóniában és a berlini Pierre Boulez Hallban.

Számos fesztivál meghívásnak tesz eleget, mint például a Varsói Chopin Fesztivál, a Kyotói Nemzetközi Zenei Fesztivál Ravennai Zenei Fesztivál vagy az Utrechti Liszt Fesztivál. Olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Daniel Barenboim, Plácido Domingo, Paul Badura-Skoda, Nelson Goerner, Andrzej Jasińsky, Jura Margulis, Gottlieb Wallisch, Choong-Mo Kang, Emile Naumov, Alexander Strukov, Vásáry Tamás és Kocsis Zoltán, akik
mindannyian elismeréssel adóztak különleges tehetsége előtt.

Műsor:

Beethoven: Andante favori
Chopin: fisz-moll polonéz, op. 44
Debussy: Estampes
Debussy: L’isle joyeuse
Liszt: h-moll szonáta

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!