Jegyvásárlás

Program


HAMU ÉS GYÉMÁNT
2

HAMU ÉS GYÉMÁNT

Titkok és érzések Cserháti Zsuzsa dalaival

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00

HAMU ÉS GYÉMÁNT

Önöknek mi jut eszébe Cserháti Zsuzsáról? Na? Van, aki szerényen lehajtja fejét, van aki zavartan mosolyog…köhint…de mindannyiukon átsuhan valami….egy dalfoszlány, egy érzés, egy hangulat, esetleg egy történetecske, amit olvastak vagy hallottak róla….” Titokzatos színésznő készülődik koncertjére a színházi öltözőben. Nehéz pálya, nehéz magánélet, de ő tudja, hogy mindig van kiút, csak minden helyzetből tudni kell felállni. Titkok és érzések. A Nő aki színpadra lép és beszél róla!

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!