Jegyvásárlás

Program


Határtalan méltósággal

Határtalan méltósággal

Spanyol nyelven, magyar szinkrontolmácsolással és angol felirattal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 20:30

„1939. január 25-én meghaltam. A kórlapom szerint egy fertőzésben. Földi maradványaimat egy közös sírba temették Almeriában. Jól választottam. A második Spanyol Köztársaság milíciái bezártak, és hagytak meghalni a még bennem lévő gyermekemmel.”

A Sevillában élő és alkotó művésznő előadásban két spanyol nő életének állít emléket. Emilia Fernández Rodríguez (az első, 2017-ben boldoggá avatott cigány nő) és Gabriela Ortega Gómez (az első akadémiai végzettséget szerzett cigány előadóművész) életét meséli el egyes szám első személyben, költői nyelvezettel, szürreális helyzetekben változtatva a szerepeket. Két női hőstörténet párhuzamosan bontakozik ki. Mindketten kiálltak saját értékeik mellett, és felvették a kesztyűt az aktuális hatalommal szemben, egyikük a kommunisták, másikuk a francói rezsimmel ment szembe.

előadók:      Sonia Carmona Tapia
                  Jaime Vicent Bohorez

író:              Jaime Vicent Bohorez

Az előadás után közönségtalálkozó az alkotókkal.


Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!