Jegyvásárlás

Program


HeArt Társulat: Páratlan páros

HeArt Társulat: Páratlan páros

Ray Cooney: Páratlan páros
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:00

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben – az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. John barátja, Stanley segítségével próbálja egyre kétségbeesettebben, egyidőben két otthonban magyarázni a történéseket, miközben két rendőrfelügyelő kíváncsiságát is ki kell elégítenie. Az egyre szaporodó hazugságok egyre több alteregót teremtenek a feleségeknek, felügyelőknek és a két férfinak, míg a végére az identitások káosza teljesen elnyeli az igazságot. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb, Budapesten is legtöbbet játszott komédiája, amelyet a Madách Színház 1985 óta tart repertoáron.

Szereposztás:
John Smith – Krajnik-Balogh Gábor
Stanley Curtis – Ágoston Máté
Mary Smith – Kálmán Henrietta
Barbara Smith – Nagy Alexandra
Troughton felügyelő – Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő – Korcsmáros András
Bobby Franklyn – Sipos András
Riporter – Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Bródy Norbert
A szerző jogait a Hofra Kft. közvetítette.

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek színpadra alkalmazása. A tagok olyan színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen játszóhelyen jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják vele szólítani a fővárosban és vidéken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult, a Páratlan páros az első közös nagyszínpadi munkájuk.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!