Jegyvásárlás

Program


Hooligans - Valentin Nap
2

Hooligans - Valentin Nap

A rockerek is Valentin-napoznak? Sok kívülálló számára meglepő lehet, de ezek szerint igen.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 11. szombat, 20:00

A Hooligans-nél ideálisabb headlinert tán nem is lehetne találni e hazában egy ilyen alkalomra, hiszen ők aztán fel vannak pakolva szerelmes nótákkal rendesen, még ha azok nagy része inkább a rock n’ roll felől közelíti is meg a témát.

Vendégzenekar: MDC

Ajánlatunk


A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A régi vicceket, tréfás meséket és pajzánságokat esmét új köntösbe bújtatja a szerző, a padláson porosodó pendelyeket megint kifehérítik s…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!