Jegyvásárlás

Program


Houdini a varázslatos musical
3

Houdini a varázslatos musical

A musical a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvésztrükkökön keresztül.
A szombat esti előadásra jegyek a helyszínen még kaphatóak !  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 5. szombat, 19:30

A szombat esti előadásra jegyek a helyszínen még kaphatóak ! 

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki Magyarországról indult a családjával szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. Furcsa, érzelmes zenés történet, és ugyanakkor a  közönséget is megmozgató, interaktív illuzionista show, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, és elvakultságról, a szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról szól. Houdini megígérte az apjának, hogy megtalálja a csodát. Egész életében ezt kereste, és ahogy később állította, sikerült megtalálnia. Nem kereste, nem tanulta, és egyáltalán nem is próbálta megfejteni a csoda titkát. Egyet tett, hitt benne. Most Ön is beléphet Houdini fantasztikus világába, találja meg velünk a csodát!

A musical a Szemfényvesztők című film látványvilágára épül vagyis egy mai, modern és meghökkentő látványt ígér a nézők számára!

2016. szeptember 16-tól korlátozott darabszámban jegyek vásárolhatók a "HOUDINI VARÁZSLATOS MUSICAL" című előadásra a MoM Sport recepcióján. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

A  VIP-jegy tulajdonosai amellett, hogy az egyik legjobb helyről nézhetik végig az előadást a rendezvényről való ki - és bejutásuk egy elkülönített bejáraton történik, ahol átélhetik és megörökíthetik az élményt, fotót készíthetnek egy speciális HOUDINI- dekorációval. Megkülönböztetésül pedig egy világító karkötőt, valamint a szereplők által dedikált kártyátkapnak ajándékba és emellett hazavihetnek egy egyedi meglepetést, ajándékot is, amivel otthon ők is megteremthetik a csodát!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!